Dobrodošli na blog efitnes


Počni da živiš zdravo! Budi FIT!

уторак, 4. октобар 2011.

3 nacina da produzite svoj zivot


  1. Jedite vise svezeg povrca - konzumacija 1 solje svezeg povrca dnevno moze vam produziti zivot. Slabo zasoljene corbe su dobre za vas stomak, ali povrce treba da unosite i sveze. Korisni sastojci povrca brzo " isparavaju " nakon seckanja, pa zato pravite salatu par minuta pre jela. Salatu jedite sa maslinovim uljem, jer ce to poboljsati apsorpciju izvesnih korisnih sastojaka.
  2. Vitak stas - odrzavanje vitke linije donosi produzenje zivota. Visak masnoca na telu podize opasnost od nastanka dijabetesa, srcanih oboljenja, sloga i raka debelog creva. Jedite umereno i puno vezbajte. Ako ne volite teretanu, dovoljne su i lagane vezbe poput voznje bicikla, plivanja, trcanja ili brzog hodanja u trajanju od 1 sata.
  3. Bademi i orasi su izvor vecne mladosti - Orasi, bademi i drugo zrnevlje i kostunjavo voce ima sastojke koji odrzavaju telo vitalnim. Ne preterujte samo, saka dnevno je dovoljna, a svaki visak ce vas ugojiti. Obratite paznju da jedete suvopecene i neslane bademe ili kikiriki, a ne one przene u biljnoj cesto homogenizovanoj i stoga kancerogenoj masnoci.

Нема коментара:

Постави коментар